Hier heb je plezier

Plezier

Op de peuteropvang van Klaar voor de Start leert je peuter veel. Maar samen doen en samen plezier hebben, dat vinden we het allerbelangrijkste!

`Finn blaast en blaast, maar… pats! De zeepbel spat tegen zijn neus kapot. Finn en de andere kinderen liggen dubbel van het lachen´

Pedagogisch medewerker Fatma heeft bellenblaas in haar handen. ‘Kijk eens!’, zegt ze tegen de kinderen. En ze begint bellen te blazen. Alle kinderen kijken haar kant op. Hun ogen beginnen te glimmen en ze proberen de bellen te pakken te krijgen. Jaylinn en Julius rennen giechelend achter de bellen aan. ‘Wil jij ook een keer blazen?’, vraagt Fatma aan Finn. Finn blaast en blaast, maar… pats! De zeepbel spat tegen zijn neus kapot. Finn en de andere kinderen liggen dubbel van het lachen. ‘Ik ook!’, roept Nisa. Er is genoeg bellenblaas voor iedereen en samen hebben ze de grootste lol.

Hoe we dat doen?

We hebben veel plekken waar je peuter kan spelen. Binnen en buiten is er veel te ontdekken. Je peuter mag spelen met de spullen die hij of zij leuk vindt.

We doen veel leuke dingen met je peuter. We knutselen, lezen voor, zingen liedjes, dansen en doen spelletjes.

We vieren feest!

trommel meisje

Je peuter aanmelden

Je peuter aanmelden voor peuteropvang van Klaar voor de Start is makkelijk. Bekijk hier hoe je dat doet!

Hier word je gezien en gehoord.

Hier leer je door te spelen.

Hier ontdek je wat je zelf kan.

Hier maak je vrienden

Kwaliteitskader Onderwijskansen in Haarlem

De Haarlemse Klaar voor de Start peuteropvanglocaties streven naar een constante hoge kwaliteit. Een totaaloverzicht van alle (landelijke en stedelijke) kwaliteitskenmerken is te vinden in het ‘Kwaliteitskader Onderwijskansen Haarlem 2022‘ Een peuteropvanglocatie mag zichzelf alleen Klaar voor de Start peuteropvang noemen als aan alle in het kader beschreven kwaliteitseisen wordt voldaan.