Samenwerken met jou

Voor het eerst naar de peuteropvang gaan is best spannend. Voor je peuter en misschien ook voor jou. De pedagogisch medewerkers van Klaar voor de Start doen er alles aan om het wennen zo makkelijk mogelijk te maken. We maken uitgebreid kennis met jullie. Hoe de wenperiode er precies uitziet bespreken we graag met je. Daarbij kun je aangeven wat jij prettig vindt.

We vertellen je alles over wat je peuter bij ons doet. Andersom zijn we ook benieuwd naar wat je peuter bij jou thuis doet en hoe jij hiermee omgaat.

We kijken samen met jou naar hoe het met je peuter gaat. We willen graag horen wat jij denkt dat je peuter nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Ook kunnen we je tips geven hoe je je kind thuis op een leuke manier dingen kunt leren.

Zo krijgt jouw peuter de beste voorbereiding op de basisschool!

samenwerken klaar voor de start haarlem

`We hebben vandaag getekend. Jaylinn deed erg goed mee en heeft een prachtige tekening gemaakt. En het is ons opgevallen dat ze de verschillende kleuren al kan benoemen!´

Kim, de moeder van Jaylinn, komt binnen. Pedagogisch medewerker Esmee vertelt Kim hoe het die dag met Jaylinn is gegaan: ‘We hebben vandaag getekend. Jaylinn deed erg goed mee en heeft een prachtige tekening gemaakt. En het is ons opgevallen dat ze de verschillende kleuren al kan benoemen!’. Kim zegt dat ze thuis veel hebben geoefend met kleuren. ‘Wat goed dat jullie hier thuis mee oefenen!, zegt Esmee, dat kunnen we echt merken. We zien trouwens ook dat Jaylinn tellen heel erg leuk vindt. Misschien kunnen jullie dat ook op een speelse manier met haar gaan oefenen, bijvoorbeeld door tijdens het eten de hapjes die ze eet te tellen.’

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je verder op weg!