Hier werken peuterexperts

Peuterexperts

Met peuters werken is een vak apart. Elke peuter is anders en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo. Op de peuteropvang van Klaar voor de Start hebben we de juiste kennis en ervaring om voor elke peuter een manier te vinden om hem of haar op de basisschool voor te bereiden.

`Wauw, wat zijn jullie goed bezig! Nisa, wil jij misschien een puzzel met negen stukjes proberen?´

Nisa, Igor en Finn zijn aan het puzzelen. Ze hebben alle drie een mooie puzzel van zes stukjes uitgekozen. Pedagogisch medewerker Esmee komt bij het groepje kijken hoe het gaat. Ze ziet dat Nisa haar puzzel al af heeft en Igor en Finn helpt. Ze zegt: “Wauw, wat zijn jullie goed bezig! Nisa, wil jij misschien een puzzel met negen stukjes proberen?” Nisa knikt. Esmee pakt een nieuwe puzzel voor haar. Aan Igor en Finn legt ze uit dat ze op de deksel van de doos kunnen kijken hoe de puzzel eruit moet komen te zien.

Hoe we dat doen?

Door elke dag met peuters te werken

We hebben een opleiding en extra trainingen gevolgd die ons hebben geleerd hoe we peuters het best kunnen voorbereiden op de basisschool.

We weten welke dingen een peuter kan leren. We geven je peuter spelletjes, speelgoed en oefeningen die bij hem of haar passen.

We zijn nooit uitgeleerd. We volgen regelmatig trainingen en cursussen. Op die manier leren we nog beter wat jouw peuter nodig heeft.

professionals

Vrijblijvend kennismaken

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt n