Kinderen goed voorbereid naar de basisschool

Disclaimer

Dit is de officiële website over voor- en vroegschoolse educatie in Haarlem. Informatie over uw bezoek aan de site www.klaarvoordestarthaarlem.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische doeleinden, en nooit ter identificatie van individuele personen.

Voor plaatsing van foto’s is toestemming gegeven door degenen die op de foto staan; in het geval van kinderen is toestemming gegeven door hun ouders.

JGZ Kennemerland, de VVE-aanbieders en de gemeente Haarlem zijn verantwoordelijk voor de correctheid, volledigheid en actualiteit van de content. Hergebruik van de inhoud van deze site is toegestaan, met bronvermelding. Dit geldt niet voor de geplaatste film en foto’s; daarop is een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing.

Voor inspiratie, begeleiding en uitvoering is samenwerking gezocht met Marianne Wenneker en Tanja de Jager. Het ontwerp en interactiedesign zijn in samenwerking met Sinas Grafische vormgeving gerealiseerd. De technische realisatie is verzorgd door Online Boswachters.